Sokkal gazdaságosabb egy jó könyvelőirodát megfizetni a jó munkájáért, mint a NAV-nak számot adni arról, hogy mit miért nem csináltunk, vagy csináltunk, de rosszul!

Adatszolgáltatás a hatékony és jogszabályszerű működésért

Ügyfeleink részére az előre megbeszélt gyakorisággal jelentéseket készítünk az általuk kért tartalommal és formában. A havi, vagy negyedéves riportokhoz zárási könyvelési feladatok végzését is vállaljuk, így ügyfeleink pontos képet kaphatnak vállalkozásuk valós működéséről.

Megbízóinkat teljes körűen képviseljük a hatóságok előtt, illetve partnerek vagyunk bármilyen adóhatósági vagy egyéb állami szerv felé történő állásfoglalás kérésében. Támogatást nyújtunk az adóhatósági revíziókra való felkészülésben, annak lebonyolításában, önrevíziók elkészítésében. Adóhatósági ellenőrzés előtt célszerű teljes körű átvilágítását kérni, ezzel hatékonyan kerülhetők el az adóhiányok és ezek büntetés vonzatai.

Partnereinket folyamatosan informáljuk az aktuális törvényi változásokról, hogy segítségükre legyünk és gyakorlati tanácsokkal tegyük egyszerűbbé a mindennapi munkájukat.

Nagy gondot fordítunk az ügyfeleinkkel történő hatékony és gyors kommunikációra, ehhez a felhasználjuk a legmodernebb számítástechnikát. Az adatok lekérdezése és továbbítása ma már nagyrészt elektronikus, online módban történik.


Vissza

Könyvelés


Most alakuló cégeknek, illetve már működő, de könyvelő váltást tervező társaságoknak visszamenőlegesen is.
Mindezt értékbiztosítással is megerősített felelősségvállalással.
Bérszámfejtés


Az egyik legérzékenyebb terület a cég életében, a pontos és határidőre történő bérkifizetés.
Adatszolgáltatás


Ügyfeleink részére az előre megbeszélt gyakorisággal jelentéseket készítünk az általuk kért tartalommal és formában.
Kihelyezett könyvelés


Amennyiben Ön nem szeretne főállású könyvelőt alkalmazni, de szükségesnek tartja, hogy a könyvelés a társaság telephelyén történjen.